SALAMANDER CLUB

Membrii SALAMANDER CLUB devin toți deținătorii cardurilor de fidelitate în valoare de 5% și 10% ale rețelei magazinelor de încălțăminte SALAMANDER din Chișinău și Bălți.

Condițiile de obținere și procedura de utilizare a cardurilor de fidelitate

Alăturați-vă clubului deținătorilor de carduri SALAMANDER și primiți reducere de 5-10% la orice produs din colecția nouă achiziționat în magazinele din rețeaua noastră sau online pe www.salamander.md.

Faceți o cumpărătură în valoare de 5000 de lei în magazinele SALAMANDER, online pe www.salamander.md sau prezentați bonuri în valoarea acestei sume și primiți cardul acumulativ SALAMANDER.

La primirea cardului SALAMANDER reducere de 5% se oferă la următoarea achiziție.

La atingerea sumei cumpărăturilor în valoare de 10.000 de lei pe cardul dvs. reducerea crește până la 10%. Condiția principală pentru obținerea unei reduceri de 10% este achiziționarea produselor la preț fără reduceri, acestea nu pot fi incluse în alte promoții.

În plus, deținătorii cardului primii primesc informațiile despre promoții și reduceri și, de asemenea, li se oferă posibilitatea de a participa la promoții unice destinate doar posesorilor cardului SALAMANDER și de a primi reduceri suplimentare, cadouri și prețuri speciale înainte de începerea sezonului de reduceri.

Cardul de fidelitate SALAMANDER poate fi primit în orice magazin din rețeaua noastră prin completarea formularului de înregistrare în programul de loialitate. Puteți solicita cardul clientului fidel online la livrarea produsului comandat.

Reducerile sunt oferite numai la prezentarea cardului de fidelitate de către proprietar.

Reducerile de pe card nu sunt valabile în timpul promoțiilor și nu se aplică produselor la reduceri în perioade de reduceri totale.

Administrația își rezervă dreptul de a modifica schimbări în procesul de acordare și funcționare a cardului SALAMANDER.

Vă dorim cumpărături plăcute! Vă așteptăm în magazinele SALAMANDER!

Discount card
Discount card