Salamander Club

Membrii Salamander Club devin toți deținătorii cardurilor de discount în valoare de 5% și 10% ale rețelei magazinelor de încălțăminte SALAMANDER din Chișinău și Bălți.

Condițiile de obținere și procedura de utilizare a cardurilor de discount

  • Discount card 5% Cardul de discount de 5% se oferă cumpărătorului care a efectuat o singură achiziție de bunuri în valoare de 5000 lei sau la prezentarea bonurilor de la achiziționarea bunurilor în valoare de 5000 lei. Reducerea de pe cardul de discount se aplică la următoarea cumpărătură după primirea cardului.
  • Discount card 10% Cardul de discount de 10% se oferă cumpărătorului care a efectuat o singură achiziție de bunuri în valoare de 10000 lei sau la prezentarea bonurilor de la achiziționarea bunurilor în valoare de 10000 lei. Reducerea de pe cardul de discount se aplică la următoarea cumpărătură după primirea cardului.
  • Cardul de discount este eliberat la achiziționarea bunurilor la preț fără reduceri.
  • Reducerea de pe cardul de discount se aplică numai la prezentarea cardului de discount.
  • Reducerile de pe cardul de discount nu se aplică produselor la reducere sau în timpul promoțiilor.
Rețeaua magazinelor de încălțăminte SALAMANDER oferă deținătorilor cardurilor de discount posibilitatea de a participa la promoții organizate numai pentru membrii Salamander Club. Ca parte unor astfel de promoții, deținătorii de carduri vor primi o reducere suplimentară la noua colecție.

SMS Marketing

După dorință, deținătorul cardului de discount se poate abona la SMS-notificări despre colecții noi și promoții curente. Pentru a efectua acest lucru, trebuie să lăsați numărul telefonului mobil în momentul primirii cardului de discount.

Vă dorim cumpărături plăcute! Vă așteptăm în magazinele SALAMANDER!