Despre noi

De mai bine de 20 de ani, rețeaua magazinelor de încălțăminte SALAMANDER este asociată cu stilul, calitatea și confortul.

În fiecare sezon vă oferim o gamă largă de încălțăminte și accesorii de damă, bărbați, copii, de la branduri cu renume mondial, care se bazează pe tehnologiile avansate de confort și soluțiile de design moderne: SALAMANDER, TAMARIS, MARCO TOZZI, PRIMO VERO, CAPRICE, BUGATTI, BAGAT, RIEKER. , FILA , SKECHERS, NEW BALANCE, EMU AUSTRALIA, CARNABY, S'OLIVER, LURCHI, GARVALIN, AGATHA RUIS DE LA PRADA.

În magazinele noastre veți găsi modele pentru orice ocazie - de la întâlniri de afaceri și școală, plimbări cu prietenii și întâlniri romantice până la odihna activă și călătorii. Pentru confecționarea colecțiilor se folosesc materiale naturale, piele ecologică și textile, tendințe moderne și detalii de înaltă calitate, astfel încât puteți cu ușurință alege o pereche de încălțăminte, care se va potrivi perfect pe picior și va fi durabilă.

Acordăm o atenție deosebită încălțămintei pentru copii. A alege încălțămintea potrivită pentru copil este un lucru foarte important, e bine de ținut cont de următoarele aspecte: încălțămintea trebuie sa ofere libertatea de mișcare și fixare sigură, sa fie rezistentă și să bucure cu un design colorat.

Pentru ca ținuta dvs să fie perfectă, la SALAMANDER găsiți nu doar încălțămintea, ci și accesorii potrivite precum genți, rucsacuri, portofele, umbrele, mănuși, curele și bretele.

În categoriile „Cosmetice pentru încălțăminte” și „Accesorii pentru încălțăminte” intră o mulțime de produse de îngrijire, protecție împotriva umezelii și curățare a încălțămintei de la brandul german COLLONIL. Vânzătorii-consultanți profesioniști vor oferi toată informația necesară despre fiecare produs și vă vor ajuta să alegeți produsul potrivit pentru încălțămintea dvs preferată.

Este foarte ușor să comandați online pe site-ul nostru o pereche de încălțăminte sau un accesoriu care v-a plăcut, comanda livrăm până la ușa dvs, rămâne doar s-o probați!