ÎNCĂLȚĂMINTE PENTRU COPII REZISTENTĂ LA VREME RECE!

12.11.2020


În ajunul vremii reci, fiecare mamă își pune întrebare: ce încălțăminte să aleagă copilului, ca piciorușele lui să nu înghețe? Încălțămintea de toamnă și iarnă pentru copii trebuie să fie comodă, să păstreze căldura, să fie impermeabilă și frumoasă. SALAMANDER Kids a pregătit câteva sfaturi pentru dvs.

Cum să alegiți corect încălțămintea pentru copil?

  • Luați în considerare nu doar experiența altor mame, ci și trăsăturile fizice ale copilului dvs. Schimbul de caldură a fiecărui copil este individual. Din acest motiv pe aceeași vreme de afară, copii sunt încălțați în mod diferit.
  • Atrageți atenția la cât de activ este copilul dvs. Dacă bebelușul este încă în cărucior, atunci încălțămintea trebuie să fie mai caldă, iar dacă copilul deja aleargă, alegeți încălțămintea din materiale respirabile.
  • Urmăriți ca dimensiunea pantofilor să fie confortabilă. Picioarele copilului repede îngheață în pantofii care sunt strâmți pe picior.
  • Nu exagerați cu dorința de a încălța cât mai călduros copilul. Dacă, la o temperatură de -5 ° C, copilul poartă cizme din pâslă cu blană și două perechi de șosete, atunci picioarele vor transpira și din această cauză vor îngheța.

Când să optați pentru cizme?

De multe ori, deja în octombrie, puteți lăsa adidașii la o parte și în zilele răcoroase să încălțați bebelușul în cizme sau ghete cu căptușeală din piele. Iar când temperatura va scădea până la +7...+10, bebelușul dvs se va simți mai confortabil în ghete și cizme, care sunt izolate cu o căptușeală de lână.

Nu uitați că încălțămintea de demi-sezon pentru copii trebuie să fie special tratată cu spray-uri hidrofuge. Aplicați spray cu ceva timp înainte de a ieși din casă, cel mai bine să efectuați procedura de cu seară.

În rețeaua magazinelor SALAMANDER, vi se va propune atât o gamă largă de spray-uri hidrofuge, cât și creme și impregnări hidrofuge.

Salamander Kids
Cu ce încălțăm copilul pe timp de ploaie și glod?

Pentru zile ploioase cu o temperatură de +10...+15 veți avea nevoie de cizme de cauciuc. Toamna sunt relevante cizme ce au în interior o cizmuliță detașabilă, ce reține căldura și poate fi scoasă cu ușurință pentru uscare. Mereu există posibilitate de a adăuga în cizme de cauciuc branțuri din lănă sau bumbac.

Salamander Kids

La o temperatură de 0...+5, pe vreme ploioasă cu zăpadă, încălțămintea perfectă pentru bebelușul dvs ar fi snow boots. Partea inferioară a acestor cizme este fabricată din material de înaltă tehnologie EVA, care este impermeabil și rămâne elastic pe vreme rece. Din interior, cizmele sunt căptușate cu lână artificială de oaie sau cea naturală. Vă propunem mai multe modele de snow boots LURCHI din colecția SALAMANDER Kids.

Salamander Kids
Ce încălțăminte se potrivește pentru iarna noastră?

În ultimul timp iarna au loc schimbări permanente de temperatură, așa că vă recomandăm să aveți mai multe perechi de încălțăminte de iarnă pentru copii.

Cea mai utilă încălțăminte de iarnă sunt cizmele cu blană sau lână naturală, confecționate din piele naturală, datorită căreia în interiorul încălțămintei se creează un microclimat sănătos. Talpa acestor cizme este antiderapantă, ce previne căderile.

Încălțămintea ideală pentru vremea geroasă și uscată sunt cizmele EMU Australia. Pielea naturală de oaie inversată va oferi picioarelor copilului căldură la temperaturi scăzute. Dacă tratați aceste cizme cu impregnare hidrofugă, atunci zăpada sau picăturile de umezeală nu vor rămâne pe suprafața lor, protejând picioarele copilului de umezeală.

Puteți face cunoștință cu sortimentul de bază al încălțămintei pentru copii acestui brand în magazinul SALAMANDER Kids din centrul comercial Shopping MallDova.

Salamander Kids

Afară temperatura variază între +5 și -5 grade, e umezeală sau ghețuș. Aveți un copil activ fizic - îi place să alerge și să sară. Cea mai bună alegere în această situație este încălțăminte cu membrană. Ea este confecționată din material poros modern (membrana), de regulă, acest lucru este indicat pe pantofi sub denumirea de TEX sau SYMPATEX. Porii membranei sunt mai mici decât o picătură de apă, dar mai mari decât o picătură de abur, respectiv, nu lasă apa să pătrundă în interiorul cizmelor, dar permite umezelei să se evapore. Acest lucru este important, deoarece picioarele copilului care se joacă activ, pot transpira și aceasta va duce la răcirea lor. Membrana permite aburului să se evapore pe măsura apariției, și el nu reușește să se transforme în umiditate.

Salamander Kids

Dacă aveți copil care preferă să stea în cărucior, nu vă recomandăm să-l încălțați în cizme cu membrană, deoarece capacitatea lor de a reține căldura „funcționează” numai dacă picioarele sunt în mișcare. În repaus, căldura va dispărea treptat și piciorușele bebelușului pot îngheța.

În magazinele noastre SALAMANDER din Shopping MallDova (etajul 2) și pe bd.Ștefan cel Mare, 65, puteți găsi tot sortimentul de cizme pentru copii descris mai sus, de la cei mai buni producători europeni, toate produsele de îngrijire necesare, precum și diverse tipuri de branțuri, care vor ajuta la crearea confortului și păstrarea căldurii picioarelor copilului dvs.

Vă așteptăm în magazinele SALAMANDER! Vă dorim cumpărături plăcute!

Procură online: www.salamander.md | 060502265
Urmărește-ne pe rețele sociale: Facebook | Instagram