DE ZIUA COPILULUI!

31.05.2019


De la 31 mai până la 02 iunie cu ocazia Zilei Copiilor dorim să-i bucurăm pe cumpărătorii noștri micuți cu o reducere de 15% la întreaga gamă de încălțăminte pentru copii de primăvară-vară în magazinele Salamander Kids Sun City și Salamander Mall!

Paşte Fericit!

19.04.2019


De pe 19 pînă la 30 aprilie în reţeaua magazinelor de încalţăminte SALAMANDER şi SALAMANDER KIDS reduceri de Paşti pânâ la 15% la întreaga gamă din colectia de primavara-vara de incaltaminte si accesorii.

Noul brand SKECHERS !

12.03.2019


Haideți să vă povestim azi de ce încălțămintea SKECHERS este îndrăgită în lumea întreagă.

Aceasta nu este, pur și simplu, o încălțăminte stilată, impresionantă și confortabilă, este chiar chintesența tehnologiilor avansate.

Ați observat elementele proeminente rotunde, de diferite dimensiuni, de la talpă? Aceasta este tehnologia Go pillars. Anume aceste elemente rotunde independente permit tălpii D-voastră să se adapteze la orice relief de suprafață, garantând în același timp un angrenaj ideal cu suprafața.

SKECHERS are o tehnologie care asigură picioarelor D-voastră o amortizare bună și permite tălpii să se îndoaie chiar și în locurile în care nu v-ați așteptat: GO impulse sensors este un sistem de elemente de amortizare cilindrice și de brazde transversale.

Ar fi de spus un cuvânt aparte despre materialul tehnologic Resalyte – un material ușor unic, elaborat în laboratoarele SKECHERS în exclusivitate pentru încălțămintea de acest brand. Particularitatea inedită principală a Resalyte este „memoria anatomică”. Talpa capătă forma piciorului la exploatare și revine la forma inițială după aceasta, menținându-și volumul și proprietățile de amortizare primare.

Picioarele au un miros neplăcut după adidași? În încălțămintea SKECHERS puteți uita de acest coșmar și vă spunem de ce. Totul este simplu: tehnologia GOGA Mat. Branțul este tratat cu o soluție dezinfectantă de biocid specială, care nu le permite bacteriilor să se înmulțească.

Avem motive să ne placă SKECHERS!

COLECŢIE NOUĂ !

22.02.2019


Tocmai sosită din Germania!

Colecție nouă din sezonul primăvară-vară 2019 de branduri germane renumite SALAMANDER și RIEKER deja vă așteaptă în magazinele noastre!

Vă dorim cumpărături plăcute!

REDUCERI FINALE !

17.01.2019


REDUCERI FINALE in reţeaua magazinelor de încălţăminte SALAMANDER şi SALAMANDER KIDS.

Pînă la 70% pentru toată colecţia toamna-iarna de încalţăminte şi accesori.

Vă aşteptăm în magazinele noastre din Chişinău şi Bălţi!

LA MULTI ANI!

07.12.2018


În rețeaua magazinelor de încălțăminte SALAMANDER și SALAMANDER KIDS deja au început reducerile de sărbători!

REDUCERI până la 50% la întreaga colecție de încălțăminte și accesorii!

Bucură-te pe tine și familia ta cu cadouri de Anul Nou!

BLACK FRIDAY SALE!

23.11.2018


BLACK FRIDAY SALE! Numai 3 zile! În perioada 23-25 noiembrie, în magazinele SALAMANDER și SALAMANDER KIDS reduceri de la 15 la 50%! În aceste zile reci și geroase, nu uitați să aveți grijă de căldura nu numai a picioarelor, dar și a mâinilor.

O gamă largă de mănuși pentru bărbați și femei vă așteaptă deja în magazinele noastre.

Încălziți-vă cu beneficiul!

TEHNOLOGII PENTRU ÎNCĂLȚĂMINTE

19.10.2018


Prezentăm diferite tehnologii special concepute pentru încălțăminte, care sunt folosite în multe modele:


AntiShokk

ANTI SHOKK

ANTIshokk este tehnologia tocului cu amortizor, brevetată în toate țările Europei și care reduce sarcina asupra tălpii piciorului cu peste 50%. Aceasta previne acțiunea dăunătoare asupra coloanei vertebrale, dar și protejează discurile intervertebrale și articulațiile.


DUO Tex

DUO TEX

Membrana DUOtex posedă o capacitate hidrofugă, dar permite pielii să respire. Aceasta garantează confortul picioarelor pe timp de ploaie, vânt și zăpadă.


XS-XL SHAFT

XS-XL SHAFT

Multe modele de cizme sunt prezentate cu diferite lățimi ale turetcii. Aceasta îi permite fiecărei femei să-și găsească cizmele ideale.


WOOL

WOOL (LÂNĂ)

Datorită căptușelii de lână frizată de 100 %, picioarele dvs. nu vor îngheța nici pe vreme de ploaie, nici pe vreme cu zăpadă și nici cu vânt puternic.


FLEX IT

FLEX it

Tehnologia inovativă a tălpii FLEX it asigură flexibilitatea și comoditatea acesteia. Confortul îmbunătățit contribuie la reducerea sarcinii asupra tălpii piciorului.


TOUCH IT

TOUCH it

Branțul de bază moale se adaptează la forma individuală a tălpii piciorului datorită masei corpului și asigură în permanență senzații de confort la purtarea încălțămintei.


LAMB SKIN

REAL LAMB SKIN (BLANĂ DE OAIE NATURALĂ)

Partea exterioară a încălțămintei este confecționată din blană de oaie naturală de calitate, care dăruiește o căldură plăcută în zilele reci.


PRIMALOFT

PRIMALOFT

Pentru zilele de iarnă reci am prevăzut, în unele cizme de iarnă ale noastre, materialul PRIMALOFT. Încălzitorul moale PRIMALOFT, compus din miliarde de cavități mici aerate și microfibre sintetice, asigură o protecție optimă împotriva frigului și se deosebește printr-o lejeritate incomparabilă, dar și prin moliciune.


VĂ FELICITĂM CU ZIUA ORAȘULUI!

08.10.2018


Dragi prieteni, din suflet vă felicităm cu apropierea Zilei Orașului și vă dăruim posibilitatea în aceste zile de sărbătoare, în perioada 8 - 14 octombrie, să procurți în magazinele noastre pantofi din colecția nouă cu reducere.

La procurarea unei pereche de încălțăminte primiți reducere de 10%, iar la achiziționarea a doua perechi – 15%.

COLECŢIE NOUĂ!

07.09.2018


Cel mai nou din Germania!

Deja astăzi pe rafturile magazinelor noastre găsiți noua colecție de încălțăminte și accesorii de toamnă-iarnă 2018/19 de la SALAMANDER, BUGATTI, MARCO TOZZI, TAMARIS, CAPRICE, GARVALIN și BIOMECANICS.

Reduceri finale până la 70% la întreagă colecţie de încălțăminte și accesorii Primăvara-Vara 2018 continuă.

Vă așteptăm în magazinele Salamander și Salamander KIDS!

MID SEASON SALE!

11.05.2018


Reduceri de sezon de până la 30% deja găsești în magazinele SALAMANDER și SALAMANDER KIDS!
Vara și vacanța sunt tot mai aproape!
Atât de mult dorim încălțămintea stilată, frumoasă, practică și în același timp confortabilă!
În rețeaua noastră fiecare poate găsi o pereche de încălțăminte potrivit gustului!

REDUCERI DE SĂRBĂTORI!

30.04.2018


Reduceri de sărbători de până la 15% în perioada 30 aprilie - 10 mai la toată colecția nouă din rețeaua de magazine de încălțăminte SALAMANDER și SALAMANDER KIDS!

Vă dorim o dispoziție excelentă și cumpărături plăcute!

PAȘTE FERICIT!

30.03.2018


De pe 30 martie pînă la 9 aprilie în reţeaua magazinelor de încalţăminte SALAMANDER şi SALAMANDER KIDS reduceri de Paşti 15% la întreaga gamă din colectia de primavara-vara de incaltaminte si accesorii.

COLECŢIE NOUĂ!

09.03.2018


Faceţi cunoștință cu colecţie nouă primăvara– vara 2018!

Colecţie nouă de încalţaminte a ajuns in magazinele SALAMANDER şi SALAMANDER KIDS.

REDUCERI FINALE pînă la 70% la colecţie toamna-iarna 2017/2018 se continuă!

REDUCERI FINALE

16.01.2018


REDUCERI FINALE in reteaua magazinelor de incaltaminte SALAMANDER si SALAMANDER KIDS.

Pina la 70% pentru toata colectia toamna-iarna de incaltaminte si accesori.

Va asteptam in magazinele noastre din Chisinau si Balti!

LA MULTI ANI!

01.12.2017


In reteaua magazinelor de incaltaminte SALAMANDER si SALAMANDER KIDS deja au inceput reducerile de sarbatori!

REDUCERI pana la 50% la intreaga colectie de incaltaminte si accesorii!

Bucura-te pe tine si familia ta cu cadouri de Anul Nou!

UN NOU MAGAZIN SALAMANDER!

13.10.2017


Avem vești bune!

Un nou magazin Salamander a fost deschis pe bd. Ștefan cel Mare 65.

O nouă colecție de încălțăminte și accesorii sezonul toamnă-iarnă 2017/18 nu a lăsat indiferent nici un vizitator, iar proiectul de design reînnoit a făcut procesul de alegere a perechii ideale de încălțăminte mai confortabil și plăcut.