CUM PLASAȚI COMANDA

Comandați încălțămintea pe site-ului www.salamander.md ușor și convenabil! Trebuie doar să alegeți perechea de încălțăminte dorită și să plasați comanda online.

Toate comenzile sunt acceptate de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00, iar sâmbătă între orele 9:00 și 14:00. Comenzile plasate după ora 18:00 vor fi procesate ziua următoare.

CUMPĂRĂTURA ONLINE

  1. Alegeți perechea de încălțăminte dorită și dimensiunea necesară pe site-ul nostru și adăugați-o în coș.
  2. Accesați coșul și introduceți informația necesară cu datele dvs de contact. Finalizați cumpărătura.
  3. La primirea comenzii, consultantul nostru vă va contacta pentru a verifica detaliile comenzii.
  4. Dacă veți avea nevoie de ajutor în plasarea comenzii, ne puteți contacta la numărul  060502265.
  5. Dacă dețineți cardul nostru de discount, indicați acest lucru în timpul efectuării comenzii. Reducerea cu cardul de discount este oferită numai la prezentarea cardului de discount curierului.

CONDIȚII ȘI TERMENI DE LIVRARE

Livrăm produsele de luni până vineri între orele 10:00 și 18:00 și sâmbătă între orele 10:00 și 15:00 în 48 de ore de la momentul confirmării comenzii.

Livrarea se efectuează numai în raza orașului Chișinău.

Costul livrării produselor în valoare de până la 1000 de lei constituie 50 de lei, de la 1000 de lei - livrarea este gratuită. Comanda minimă pentru livrare – de la 500 lei.

La livrarea comenzii, verificați calitatea și dimensiunea încălțămintei, prezența cuponului de garanție și bonului de plată.

La livrare, veți avea posibilitate să măsurați încălțămintea. Dacă dimensiunea nu vi se potrivește, puteți returna produsul curierului fără nicio plată.

Încălțămintea este măsurată în prezența curierului. Pentru a face acest lucru, dacă este necesar, vi se va oferi un covoraș și un șoset de unică folosință.

Dacă cumpărătorul nu este acasă la ora convenită ulterior, costul livrării repetate este 50 de lei.

Plata se face în numerar sau cu cardul. În schimb, veți primi bunuri ambalate, cupon de garanție cu regulile de utilizare a încălțămintei și bon de casă.

Plata în numerar se efectuează în lei.

GARANȚIA ȘI RETURNAREA COMENZII

Pentru a schimba sau a returna produsele, vă rugăm să contactați serviciul de asistență la numărul 022 60 33 51 de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

Din momentul livrării a comenzii, garanția pe produsul comandat reprezintă 30 de zile. Garanția este valabilă numai dacă se respectă regulile de îngrijire a încălțămintei specificate în bonul de garanție.

Cumpărătorul are dreptul de a returna sau a schimba produsul nou în termen de 14 zile în conformitate cu articolul 19 din Legea nr. 105 din 13.03.2003 privind protecția drepturilor consumatorilor asupra mărfurilor similare, dacă mărfurile specificate nu corespundeau formei, gabaritelor, stilului, dimensiunii, culorii sau din alte motive nu pot fi utilizate în scopul propus.

Produsele returnate trebuie să fie noi, în ambalajul original, fără semne de utilizare, cu prezența bonului de plată și a cuponului de garanție.