Va plăcut perechea de pantofi, geanta, eșarfa sau portofel? Nu lăsați achiziția pe mâine!

9/21/2020


Cu cardurile LIBER CARD și STAR CARD puteți efectua cumpărătura dorită în magazinele SALAMANDER chiar acum, puteți plăti în rate, treptat, fără a economisi și a tensiona bugetul. În magazinele noastre cu cardurile LIBER CARD și STAR CARD puteți cumpăra produse nu numai din colecția nouă, ci și în timpul promoțiilor și lichidărilor de stock sezoniere cu o reducere de până la 15%. Cardurile LIBER CARD și STAR CARD vă oferă posibilitatea de a cumpăra orice doriți și oricând doriți, să plătiți în rate egale, fără dobânzi și costuri suplimentare, iar achitând cumpărătura integral în magazinele SALAMANDER cu cardul STAR CARD, veți acumula 3% puncte STAR pentru următoarele cumpărături. Vă așteptăm și vă dorim cumpărături plăcute în rețeaua magazinelor de încălțăminte SALAMANDER cu carduri LIBER CARD și STAR CARD!

Liber Card, Star Card

Reînnoiți-vă garderoba de toamnă la Salamander!

9/18/2020


Dacă vă plac reducerile, atunci la noi veți găsi produse la un preț scăzut de până la 80%! Dacă sunteți interesați de articole noi, atunci noua colecție de toamnă deja vă așteaptă! Deținătorii cardurilor de discount vor primi o reducere suplimentară de 5% la noua colecție în perioada 18-20 septembrie în toate magazinele rețelei Salamander.

Adidașii SKECHERS - oportunitate de a simți confortul maxim al încălțămintei, de a fi unic și liber!

9/4/2020


În rețeaua magazinelor de încălțăminte SALAMANDER veți găsi cel mai larg sortiment de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii SKECHERS din Moldova.

Adidași – încălțămintea care demult a încetat să fie exclusiv sportivă, ei au intrat ferm în viața noastră de zi cu zi și au devenit un element de bază al garderobei. Deja fiecare dintre noi are brandul său preferat de adidași. Dacă vă place un stil de viață activ, look-uri colorate și vacanțe vesele, atunci colecția SKECHERS este pentru dvs!

Brandul american SKECHERS, lider mondial în domeniul lifestyle, este unul dintre cei mai importanți producători de încălțăminte de înaltă calitate pentru femei, bărbați și copii. Adidașii în vogă sunt cartea de vizită a brandului. Revista «Forbes» de repetate ori a numit SKECHERS «cel mai popular brand de încălțăminte din Statele Unite».

Skechers

De ce încălțămintea SKECHERS este atât de populară? Principala caracteristică distinctivă și avantajoasă care permite picioarelor să se odihnească în timpul mersului și alergării, fără a simți disconfort, este talpa «rulantă» care garantează sănătatea picioarelor și ușurința mersului. Proprietățile de amortizare ale tălpii vă vor ajuta să distribuiți uniform greutatea asupra piciorului, ameliorând oboseala și durerea acestora și a spatelul.


Brandul SKECHERS produce mai multe colecții de bază, fiecare dintre acestea având un scop anumit, de exemplu, pentru sport, pentru alergat, fitness sau pentru cei care iubesc un stil de viață activ. Fiecare model din aceste colecții combină cu ușurință calitatea, stilul, confortul și tehnologii inovatoare.

Modele perfecte pentru sport ar fi colecțiile pentru femei și bărbați SKECHERS SPORT și SKECHERS GO RUN create folosind tehnologii inovatoare ce le fac extrem de populare și solicitate. Datorită tălpii flexibile, adidașii se îndoaie cu o ușurință surprinzătoare, oferind un confort maxim în timpul sportului. De asemenea, modelul posedă un branț moale, perforat Air Cooled Memory Foam ce se conformează formei piciorului grație spumei speciale oferind finețe deosebită și confort maxim.

Skechers

Fanii stilului sportiv cu siguranță vor aprecia adidașii, partea superioară a cărora este confecționată dintr-un material respirabil fără cusături cu țesătură efectuată dintr-un singur fir, utilizând tehnologia SKECH-KNIT, ce conferă încălțămintei ușurătate și flexibilitate.

Skechers

SKECHERS GO WALK - modele din această colecție sunt create special pentru alergat și mersul pe jos. Talpa încălțămintei este realizată din materialul tehnologic modern ULTRA GO, ce asigură absorbția șocurilor și își recapătă rapid forma originală. Proeminențele speciale COMFORT PILLARS oferă o amortizare și o aderență suplimentară cu suprafața. În interiorul încălțămintei se află branțul Air Cooled Goga Mat, care eficient reduce impactul asupra picioarelor și posedă perforații suplimentare pentru schimbul de aer.

Skechers

Doriți să adăugați chic sportiv look-ului dvs? Atunci, adidașii SKECHERS D’LITES cu o talpă groasă sunt exact ceea de ce aveți nevoie! Obțineți nu doar încălțăminte în vogă, ci și un model super confortabil! Toate modele D’LITES sunt înzestrate cu un branț moale Air Cooled Memory Foam, care este perforat și se conformează formei piciorului grație spumei speciale.


Pentru micii fashioniști, compania a creat colecția SKECHERS KIDS, ale cărei modele sunt copii în miniatură ale adidașilor pentru adulți, dar adaptate piciorului unui copil. Încălțămintea este confecționată pe baza caracteristicilor anatomice ale piciorului în creștere. Propriile tehnologii SKECHERS sporesc comoditatea modelelor.

Una dintre descoperirile companiei este branțul moale Memory Foam cu «efect de memorie». Datorită structurii speciale a spumei sintetice, el se remodelează pentru a se potrivi formei piciorului. După încetarea contactului, branțul își restabilește aspectul inițial. De asemenea, la executarea adidașilor sport pentru copii, se folosește sistemul Flex Sole - «caneluri» speciale situate în talpă, care permit încălțămintei să se îndoaie cu o ușurință uimitoare, oferind astfel un confort maxim în timpul sportului.

Skechers

Adidași SKECHERS LIGHTS cu LED-uri fixate în talpă vor încânta nu numai băieții și fetele ci și părinții. Ei arată vesel, atrag atenția și admirația celor din jur. În același timp, sunt confortabili de purtat, ca o încălțăminte obișnuită, nu impiedică mișcarea copilului.


Conform statisticii fiecare familie are nu mai puțin de 3 perechi de adidași, astfel fiecare are propria pereche preferată. Și, desigur, visăm să « prelungim viața» adidașilor preferați pe cât este posibil.

Majoritatea modelelor SKECHERS pot fi acum spălate într-o mașină de spălat obișnuită. Modele care pot fi spălate la mașină sunt marcate cu inscripția MACHINE WASHABLE. Deci, cum să spălați corect adidașii într-o mașină pentru a nu pierde din calitate? Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați o pungă specială de spălat. Acest lucru este necesar pentru ca adidașii să nu «sară» în tambur în timpul spălării, lovindu-i pereții. În cazul în care adidașii sport sunt decorați cu strasuri sau elementele reflectorizante cusute pe material, este mai bine să refuzați spălarea la mașină automată de spălat. În caz contrar, decorul se poate dezlipi, desprinde. Adidașii din piele nu pot fi spălați în mașina de spălat rufe.

Țineți minte, că puteți spăla adidașii sport la o temperatură ce nu depășește 30 de grade utilizând programul «Încălțăminte sport» sau «Îmbrăcăminte sport». Astfel încălțămintea nu se va detereora și nu va pierde din strălucirea culorii.

Skechers

Rețeaua magazinelor de încălțăminte SALAMANDER este reprezentantul oficial al brandului SKECHERS în Moldova.

În magazinele de încălțăminte SALAMANDER și în magazinul online veți găsi mode din colecția nouă toamnă-iarnă 2020/21, precum și modele din colecția primăvară-vară cu reducere de până la 70%.

Odată ce ați încercat SKECHERS, nu veți mai dori să îi scoateți!

Vă așteptăm în magazinele SALAMANDER! Vă dorim cumpărături plăcute!

Procură online: www.salamander.md | 060502265
Urmărește-ne pe rețele sociale: Facebook | Instagram

HAPPY EASTER!

4/19/2019


From 19 to 30 April in SALAMANDER and SALAMANDER KIDS shoe retail chain there are Easter discount up to 15% for all Spring-Summer collection of shoes and accessories.

NEW COLLECTION !

2/22/2019


Just from Germany!

New collection Spring-Summer 2019 of the famous German brands SALAMANDER and RIEKER are already waiting for you in our stores!

We wish you a pleasant shopping!

FINAL SALE !

1/17/2019


FINAL SALE in SALAMANDER and SALAMANDER KIDS shoes retail chain.

Up to 70% absolutely for all Autumn-Winter collection of shoes and accessories!

We wait for you in our stores in Chisinau and Balt!

HAPPY NEW YEAR!

12/7/2018


New Year discounts have already begun in SALAMANDER and SALAMANDER KIDS shoe stores!

DISCOUNTS up to 50% on the entire collection of shoes and accessories!

Make happy yourself and your loved ones with Christmas gifts!

BLACK FRIDAY SALE!

11/23/2018


BLACK FRIDAY SALE! Only 3 days! From November 23 to 25, in SALAMANDER and SALAMANDER KIDS stores there are discounts from 15 to 50%! In these cold and frosty days do not forget to take care of the warmth of not only your feet, but also your hands.

A wide range of men's and women's gloves are already waiting for you in our stores.

Get warm with profit!

THE FEEL GOOD TECHNOLOGIES

10/19/2018


We present various feel-good technologies specially developed for shoes that are used in many different models:


AntiShokk

ANTI SHOKK

ANTIshokk is a patented technology in the heel that softens the impact by more than 50 per cent at every step. This protects the spine, vertebrae and joints.


DUO Tex

DUO TEX

Weather protection for dry feet. The DUOtex membrane is water-repellent yet still breathable. It guarantees a pleasant foot climate even in the worst rain, wind and snow.


XS-XL SHAFT

XS-XL SHAFT

Fits like a glove. Many boot models are offered in a range of shaft widths, so that every woman can find the perfect boot for her needs.


WOOL

WOOL

Thanks to the lining of 100% sheared wool, your legs will not freeze either in the rain, nor in the snow, or in strong winds.


FLEX IT

FLEX it

The innovative technology of the sole FLEX it provides its flexibility and convenience. Improved comfort helps to reduce the load on the foot.


TOUCH IT

TOUCH it

The soft footbed uses the woman’s body weight to adapt to the individual foot shape time and again, ensuring the best possible wearing comfort.


LAMB SKIN

REAL LAMB SKIN

Upper shoes is made of high quality natural sheepskin, giving a pleasant warmth on cold days.


PRIMALOFT

PRIMALOFT

Maximum comfort and weather protection. PRIMALOFT is an extremely warm, soft and water-repellent insulation.


HAPPY CITY DAY!

10/8/2018


Dear friends, we congratulate you on the coming City Day and we give you an opportunity in these holidays, from 8 to October 14, to buy in our stores footwear from a new collection at a discount.

Upon purchase of 1 pair of shoes a discount of 10%, 2 pairs –15%.

NEW COLLECTION!

9/7/2018


Meet New Collection of shoes and accessories Fall-Winter 2018/19 by SALAMANDER, BUGATTI, MARCO TOZZI, TAMARIS, CAPRICE, GARVALIN and BIOMECANICS.

Final reduction up to 70% for the entire collection of shoes and accessories Spring-Summer 2018 continue. We are waiting for you in Salamander and Salamander KIDS stores!

MID SEASON SALE

5/11/2018


MID SEASON SALE up to 30% already in SALAMANDER and SALAMANDER KIDS stores!
Summer is coming soon as well as vacation! So you want bright, beautiful, practical and at the same time comfortable shoes!
Everyone can find a pair of shoes to taste in our shoe stores!

HOLIDAY DISCOUNTS!

4/30/2018


From 30 April up to 10 May HOLIDAY DISCOUNTS promotion is held in SALAMANDER and SALAMANDER KIDS shoe retail chain.

Up to 15% discount is allowed with the purchase of goods from the new collection.

HAPPY EASTER!

3/30/2018


From 30 March to 9 April in SALAMANDER and SALAMANDER KIDS shoe retail chain there are Easter discount 15% for all Spring-Summer collection of shoes and accessories.

NEW COLLECTION!

3/9/2018


Meet New Collection for Spring- Summer 2018 season!

New arrivals are already in SALAMANDER and SALAMANDER KIDS shoe stores.

FINAL SALE up to 70% of Autumn-Winter 2017/18 collection continues!

FINAL SALE!

1/16/2018


FINAL SALE in SALAMANDER and SALAMANDER KIDS shoes retail chain.

Up to 70% absolutely for all Autumn-Winter collection of shoes and accessories!

We wait for you in our stores in Chisinau and Balt!

Happy New Year!

12/1/2017


New Year discounts have already begun in SALAMANDER and SALAMANDER KIDS shoe stores!

DISCOUNTS up to 50% on the entire collection of shoes and accessories!

Make happy yourself and your loved ones with Christmas gifts!

NEW SALAMANDER STORE!

10/13/2017


We have great news!

The new Salamander shoe store has opened at 65 Stefan cel Mare Blvd.

New collection of shoes and accessories Autumn-Winter 2017/18 did not leave any visitor indifferent, and the updated design project made the process of choosing an ideal pair of shoes even more comfortable and pleasant.