Materiale combinate

Combinaţie excelentă - cu aceste produse chiar şi îngrijirea articolelor din piele combinată nu mai este o problemă!

COMBI CARE
Art. № 8257 (Kombi-Leder)
Aerosol 250 ml

Mijloc pentru îngrijirea şi protecţia tuturor combinaţiilor de culori şi materiale din piele netedă, de lac, din antilopă, din textile, precum şi sintetice.


COMBI CLEANER
Art. № 8050 (Kombi-Cleaner)
Aerosol 125 ml.

Spuma universal pentru toate tipurile de piele, materiale plastice şi textile. Formula extrem de eficientă şi delicată, cu unt de var indeparteaza usor petele, murdaria si petele de sare şi apă, restaura culoarea produsului şi de îngrijire pentru ei. Potrivit pentru toate culorile.


OIL PROTECT
Art. № 8156 (Oil Protect)
Aerosol 125 ml.

Gentle Spray de îngrijire specială pentru toate tipurile de piele şi textile unse. Un set echilibrat de uleiuri hraneste materialul se uită după el şi restabileşte impregnarea de ulei. Formula speciala de protectie cu fluor protejeaza eficient pantofi de umiditate si murdarie.


WINTER CLEANER
Art. № 8279 (Winter-Cleaner)
Sticla 75 ml.

Loţiune de curăţare pentru a elimina placa de zăpadă şi sare. Potrivit pentru toate tipurile de piele.


VINTAGE CARE
Art. № 8128 (Vintage Care)
Aerosol 125 ml.

Spuma-ingrijire special pentru toate tipuri de piele netedă şi piele de căprioară şi materiale sintetice, în formă de epoca / used-look în toate culorile. Reşină de înaltă calitete îngrijîşte şi protejază pielea şi da forma sa originală. Este, de asemenea, o protecţie eficientă împotriva umezelii şi murdăriei.