Piele netedă

Perspective strălucite pentru toate felurile de piei netede. Aici veşi găsi produsul necesar pentru toate necesităţile: Alimentează, împrospătează culoarea, are aefect hidrofug şi imprimă strălucire.

WETTER SCHUTZ
Art. № 0113
Tub 75 ml

Cremă de înaltă calitate pentru încălţămintea şi produsele din piele netedă, conţine ceară naturală de albine. Este potrivită pentru toate tipurilr de piele netedă. Înnoieşte culoarea, o alimentează, păstrează pielea moale şi elastică, îi imprimă un luciu nobil, de asemenea are effect hidrofug. O gamă largă de culori.


SHOE WAX
Art. № 0256 (Wachs-Pflege)
Aerosol 250 ml

Îngrijirea, protecţia şi luciul pentru toate tipurile de piele netedă şi împletită, precum şi pentru combinaţiile multicolore de piele. Imprimă un luciu minunat şi acoperă pielea cu o peliculă elastică de ceară.Conţine ceară naturală de albine.


LEATHER FRESH
Art. № 0286 (Glattleder-Pflege)
Aerosol 250 ml

Mijloc de înnoire a culorii produselor din piele netedă. Restabileşte culoarea şi vopseşte locurile şterse, asigură îngrijirea şi protecţia. Deţine proprietăţi hidrofuge bune. Apt pentru suprafeţe mari. O gamă largă de culori.


EXPRESS CREAM
Art. № 8062
Sticlă 75 ml

Cremă lichidă pentru piele netedă cu efect de luciu imediat. Îngrijeşte şi înnoieşte culoarea. Se aplică repede şi simplu. Imprimă un luciu minunat fără lustruire, în culori diferite.


DUBBIN
Art. № 0297
Borcan 100 ml

Impregnarea şi îngrijirea încălţămintei de lucru, sport şi de turism din piele netedă. Conţine ceară naturală de albine. Disponibilă în culoarea neagră şi incoloră.


SOFT LIQUID CREAM
Art. № 0272 (Soft-Leder Liquid)
Sticlă 75 ml

Cremă veritabilă pentru îngrijirea pielii netede. Se îmbibă repede, împrospătează culoarea şi alimentează pielea. Are proprietăţi hidrofuge. Conţine ceară naturală de albine.Uşor şi simplu de aplicat.